Избрани книги за септември 2021 г.

by Хриси

Мисля, че последните дни на месеца са ми любими, защото тогава се ровя за новите книги, които предстоят за излязат. Вълнувам се за предстоящите заглавия – това са историите, които ще изпъстрят следващите 30 дни. А през септември по книжарниците могат да бъдат открити не едно и две книжни изкушения. Ето кои са избраните книги за септември 2021 г.

"Едно лято в Париж" - Сара Морган

Париж те предизвиква да погледнеш света с други очи. Френската столица се оказва пресечна точка за съдбите на две жени, които отгръщат нова страница в живота си. Книгата е на изд. "Сиела" и е по книжарниците.

"Сблъсък на звезди" - Сюзън Елизабет Филипс

Оперна прима и изявен спортист - звучи като напълно несъвместима двойка. Но любовта не робува на предразсъдъци и от сблъсъка на тези звезди се ражда нещо красиво. От изд. Ибис вече по книжарниците.

"Истинската Даяна " - лейди Колин Кембъл

Кралската биографка лейди Колин Кембъл дава поглед върху живота на най-обичаната принцеса и нейните най-лични и съкровени моменти зад стените на двореца. От изд. Кръг - вече по книжарниците.

"Синът на майстора на маски" - Алисън Ричман

Роман за избора между дълга и мечтите, за впечатляващите образи на японското изкуство и въздействащите техники на импресионистите. Търсете от 07.09. от изд. Хермес.

"Хари Потър и Философският камък" - илюстровано издание

Ново издание на първата книга за Хари Потър - изпълнено с вълшебни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото MinaLima. От изд. Егмонт - по книжарниците от 18.09.

"Червената панделка" - Люси Адлингън

Историята на едно 14-годишно момиче, изпратено на най-мрачното място на земята -„Аушвиц-Биркенау“, и принудено да шие рокли за надзирателките. От изд. Сиела - от 07.09. по книжарниците.

"Божествената" - Кристофър Гортнър

Обожавана от най-големите творци на Франция, тя избира любовта към театъра. И остава завинаги в историята като божествената Сара Бернар. От изд. Емас от 03.09. по книжарниците.

"Литературна София" - Иван Шишиев

Създателят на популярния проект „Етюд-и-те на София“ този път ни разказва в снимки истории за хора и места, белязали литературния облик на столицата.

"Пепел в снега" - Рута Сепетис

Първият роман на Рута Сепетис разказва историята на младо момиче от литовски произход, което е изпратено заедно със семейството си в каторга в Сибир. Търсете от 23.09. по книжарниците.

"Сицилианските лъвове" - Стефания Аучи

Най-продаваната книга в Италия. Сага за фамилия Флорио, базирана на истинската история на некоронованите крале на Сицилия: историята на едно амбициозно семейство, което разполага с власт и пари. От изд. Lemur през септември.

"Магазинът за играчки" - Робърт Динсдейл

Роман за 15-годишната Кати, попаднала в магазин, където майсторите на играчки са създали един вълшебен свят. История за магия, любов и съревнованието между двама братя. От изд. Рива, надявам се през септ.

"Другата жена" - Мери Кубика

Дом, в който живее призкара на миналото. Живот, изпълнен с тайни и лъжи. Една жена по следите на убиец. Мрачен трилър от изд. Софтпрес - през септ.

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.