Книги и лято – 9 ваканционни корици и историите, които крият

by Хриси

Хайде да не се лъжем – всички посягаме към книга заради корицата. А сега, когато лятото е в разгара си и единствената ни мисъл в главата е свързана с думата “ваканция”, е още по-лесно да залитнем към романи с корици, които ни обещават точно такова бягство от реалността, за каквото мечтаем. Поглеждам към тези 12 ваканционни корици и историите, които се крият зад тях.

"Перфектната двойка" -Елин Хилдебранд

Хитро композирана, многопластова, загадъчна, историята тук ни напомня, че нищо не е такова, каквото изглежда, а перфектният живот е една химера.

"Лятото, когато срещнах Джак" -Мишел Гейбъл

Отлично написана история, повлияна от реални факти, запомнящи се герои, наситен емоционален заряд на една невъзможна любов - тази на Алисия Дар и Дж. Ф. Кенеди.

„Отвъд портокаловата горичка“ - Надя Маркс

Книгата проследява приятелство между три поколения, което процъфтява и продължава въпреки религиозната им принадлежност и правилата, които тя налага.

„Четири шепи любов“ - Джо Томас

Увлекателна, пъстра, динамична, интересна - книгата ни пренася в топла Пулия, Южна Италия, известна с отличителната си архитектура и с производството на първокласен зехтин.

"Пътуващата книжарница на Ария" - Ребека Рейзин

Романтична, увлекателна, уютна – "Пътуващата книжарница на Ария" комбинира библиофилската страст и метаморфозите, през които преминава едно разбито сърце.

„Разбити сърца“ - Колийн Хувър

Емоционална, чувствена и красива, „Разбити сърца“ ни напомня за всичко, което всъщност имаме - богатството да се радваш на дом, семейство и свободата да обичаш.

„Любов и джелато“ - Джена Евънс Уелч

Роман за изборите и грешките, за уроците, опита и мъдростта, които човек трупа с годините, за сложните взаимоотношения и за различните страни на любовта.

„Завръщане" - Яа Джаси

„Завръщане“ е калейдоскоп от преживявания и чувства; богата и пъстра палитра от персонажи, към които не можете да останете безразлични. История, която те поглъща.

"Соленият вкус на вятъра" - Изабел Брум

История, която ухае на море и на любовни вълнения, но разказва и за дълбоко заровени семейни тайни, за предателство и прошка, за ново начало и за едно емоционално пътуване към остров Закинтос.

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.