Избрани книги за август 2021 г.

by Хриси

В края на юли се появиха доста нови заглавия, които определено привлякоха вниманието ми. Август пък също има какво да предложи на читателския фронт. Резултатът е един дълъг списък с избрани книги за новия месец.

"Всичко, което не сме били" - Алис Келен

Да заживееш за една година с човека, в когоо винаги си бил влюбен, но той никога не е подозирал за чувствата ти? Шанс или наказание? Вече по книжарниците.

"Книжарницата край плажа" - Бренда Новак

Майка, която бяга от миналото си. Дъщеря, която търси ново начало. Тийнейджърка, която днес избира какво да е нейното утре. Вече по книжарниците.

"Петте аромата на нашата любов" - Лор Маржоран

Двама души на кръстопът в брака си. Нима е възможно с точния аромат да се събудят старите чувства? Вече по книжарниците.

"Откраднат дом" - Шерил Удс

Сплотена общност, в която хората си помагат. Една жена, която се справя с предизвикателствата на развода и неочаквано среща нова любов.

"Обещанието" - Луси Даймънд

Един трагичен инцидент води отваря вратата към миналото. А там има само тайни и болка. Възможно ли е сред тъгата да разцъфне нова любов?

"Песента на буревестник" - Мина Бейтс

Разходка из екзотичния остров Мадейра. Сред красивите гледки и дивата природа една жена ще намери отново себе си. Вече по книжарниците.

"Сърцето не изгаря при пожар" - Катрин Сентър

Какво е да си жена в един напълно мъжки свят? Любовта няма място тук. Но струва ли си да рискуваш заради нея, дори това да означава, че може да се опариш? Вече по книжарниците.

"Смърт в сенките" - Вал Макдърмид

Сериен убиец е избрал за своя плячка писателите на криминални романи. Една жена, която ще се надпреварва с времето, за да спаси най-важния ѝ човек. Вече по книжарниците.

"Торто арадо" - Итамар Виейра Жуниор

Историята, културата и красотата на Бразилия вплетени в един роман за две жени и техните сурови съдби. Вече по книжарниците.

"Щипка пакости: Любов, захар и магия" _ Ана Мериано

Първата книга на новото издателство "Лютиче", която забърква увлекателна история с щипка хумор и доза вълшебство!

"Музата на диктатора" - Найджъл Фарндейл

Исторически роман за ВСВ, в центъра на който е една енигматична и противоречива личност – талантливата кинорежисьорка Лени Рифенщал, любимка на Хитлер и Гьобелс. Вече по книжарниците.

"Едно незабравимо лято" - Сю Муркрофт

Да избягаш от проблемите в красива вила край морето? Идеално решение! Но колко дълго може да бягаш от реалността? Търсете от 10.08, от изд. Хермес.

"Магазинчето за подаръци и усмивки" - Мануела Инуса

Книга 6 от поредицата "Валери Лейн" разказва за магазинчето на Орхид и сътресенията в любовния ѝ живот. Търсете от 24.08. от изд. "Хермес".

"Докато музиката свиреше" - Натаниъл Ланде

В концентрационния лагер, където са настанени хиляди творци, интелектуалци и изтъкнати личности, бушува относително богат културен живот. Докато всичко не се променя. Вече по книжарниците.

"Островът на изчезналите дървета" - Елиф Шафак

По план на 5 август излиза новият роман на талантливата Елиф Шафак. Роман за разделянето на Кипър, за белязаните от промените съдби, за предразсъдъците и последствията от тях.

"Моето гръцко лято" - Манди Багот

Две седмици. Едно незабравимо пътуване до Корфу. Уникален шанс за 25-годишната Беки Роуз да промени еднообразния си живот. Вече по книжарниците.

"Ще дойдеш в точния момент" - Софи Казънс

Лора живее с ясните представи за идеалната половинка за нея. Но едно пътуване и случайна среща ще преобърнат разбиранията ѝ за любовта. Търсете от 10.08. от изд. "Ера".

"Ловци на вещици" - Макс Сеек

Първият случай на полицай Йесика Ниеми - зловещо убийство в идилично предградие на Хелзинки, и убиец, който умело прикрива следите си. Търсете от 18.08. от "Емас".

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.