9 книги, които съм набелязала за ПроЛетния базар на книгата 2021 г.

by Хриси

Списъкът ми за Пролетния базар на книгата тази година наистина е дълъг – кога ще изчета толкова книги, това не мога да кажа, но съм оптимист, а и не пречи да се запася за лятото. Тук съм събрала някои от новите заглавия, но имайте предвид, че съвсем няма да се огранича до тях. Обещавам да споделя кои други книги допълниха листа с набелязани романи за книжния панаир.

"Троя" - Стивън Фрай

Епичен завършек на трилогията на Стивън Фрай! Историята на "Троя", разказана с неговия неподправен стил - завладяваща, мащабна, незабравима! Ще я намерите при издателство "Еднорог"

"Кралството" - Ю Несбьо

Майсторът на скандинавския трилър с нов самостоятелен роман за двама братя, едно градче и тайните, които костват живота на близките им.

"Ще се видим на пиацата" - Франсис Мейс

Да опознаем Италия с новата книга на Франсис Мейс., в която двама съпрузи и пътешестват из Ботуша, опитват местната кухня, предлагат съвети и рецепти, които читателите да опитат.

"Чаеното момиче" - Лиза Сий

Досег с китайската култура, с традициите на акха и отглеждането и приготвянето на чай чрез историята на едно умно и находчиво момиче, което е решило да избяга от малкото селце.

"Жълта птичка пее" - Дженифър Рознър

Роман за ВСВ, който ни среща с една майка и нейната дъщеря Шира, чийто усет към музиката ще изиграе ключова роля за спасението ѝ от кошмарната реалност.

"Миракъл Крийк" - Анжи Ким

Съвременен роман, който разказва за съдебния процес срещу едно корейско семейство, чийто медицински терапевтичен център се взривява и коства живота на невинни жертви.

"Просто Мат" - Джесика Парк

"Просто любов" е книга, която безкрайно много харесах. Този път имам възможност да я прочета от другата гледна точка. Ред е на Мат.

"Пролетно изкушение" - Мили Джонсън

Дамски роман, който разказва за една жена, вдъхновила се от статия в списание да направи цялостно пролетно почистване...на живота си и да се оттърве от всичко, което не ѝ носи радост (включително неверния ѝ съпруг).

"Книжно братство под прикритие" - Лиса Кей Адамс

Втората книга от "Тайният мъжки клуб за любовни романи" - увлекателна, романтична и с обещание да е още по-забавна от първата.

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.