Хрисиландия на 3!

by Хриси

Честит рожден ден, Хрисиландия!

Не знам кога се изтърколи времето – още помня колко плахо публихувах първото си ревю, а днес вече си имам цял азбучник (отново благодаря на момичето, което ми предложи идеята).  3 години по-късно Хрисиландия продължава да е моето щастливо книжно кътче – цветно, слънчево и отворено за всички книгохолици! Благодарна съм на всеки един, който се е отбил, признателна съм на всички, които се връщат, за да търсят книжно вдъхновение, и се надявам винаги да намират по нещо интересно.

Какво се промени от последния рожден ден? Страшно много неща! Имахме първия блогмас, през февруари си направихме Клуб на книгохолика, после заедно преживяхме два месеца социална изолация, а през юли добавихме някои нововъведения в блога. Междувременно започнах работа на пълен работен ден и признавам, че понякога си е предизвикателство да поддържам темпото, което искам, и тук.

Животът на книжен блогър е пъстър – изпълнен е с истории и емоции, с нови срещи, с хора, които споделят страстта към четенето! Наистина попадаш в един магичен свят, който се превръща в твое убежище от реалността. Но за мен това е и отговорност – към Хрисиландия и към нейните читатели! Да имаш съдържателни и добре направени ревюта и публикации, да си полезен с идеи и предложения, да отделяш време за всеки, който има чуденка и търси съвет, да отдадеш нужното внимание на книгата, която отразяваш – с думи и със снимки. Най-големият подарък, който получавам ежедневно, е доверието на хората, които са си взели книга по моя препоръка! То не се измерва в лайкове, коментари и последователи! Чувството, което изпитвам, когато някой ми сподели, че чете нещо, вдъхновен от мое ревю, е по-сладко от най-вкусната торта за рожден ден. Защото това означава, че Хрисиландия е изпълнила своята мисия – независимо дали си прочел 2 страници за деня или цяла книга, важното е, че си прекрачил прага на книжния свят, където всичко е възможно!

Хрисиландия има много мечти, пожелавам си да ги сбъднем една по една заедно! А дотогава, приятно четене!

Ваша Хриси!

1 comment

Диана Тошева 30.07.2020 - 9:44

Честит рожден ден на твоя блог!Желая ти много прекрасни книжни емоции и вдъхновение!Продължавай все така да носиш позитивизъм и да вдъхновяваш своите читатели. Ти си причината и аз да си направя книжен блог!Поздрави!
Диана

Reply

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.