“Магазинчето за чай и щастие” – Мануела Инуса

by Хриси

Студените и мрачни зимни месеци предразполагат към търсенето на по-уютни и отпускащи книги, към топли, сърдечни истории, с които да прекарваш свободното си време. “Магазинчето за чай и щастие” от Мануела Инуса е точно такъв тип роман, а от страниците му се носи ухание на чай и любовни вълнения.

“Магазинчето за чай и щастие”:

  • Автор: Мануела Инуса
  • Жанр: Романтика
  • Страници: 200
  • Година на издаване: 2019
  • Гледни точки: 1
  • Издателство: Хермес

Заповядайте на улица “Валери Лейн” в Оксфорд – най-романтичната, уютна и красива уличка в Англия. Тук може да опитате от вкусотиите, които Кийра приготвя в магазинчето за шоколад, да откриете истинско съкровище в антиквариата на Руби, да купите подарък за специален човек от магазина на Орхид, да се отбиете в магазина за прежди на Сюзън, за да намерите най-меката и топла прежда. Този път обаче гостуваме на Лори в “Ъгълът на Лори” – магазин за чай, където може да купите интересен сорт или дори да седнете и да изпиете чаша от горещата напитка. Ароматният чай и усмивката на Лори ще ви стоплят и в най-студените дни и са винаги отворени за нови посетители. 

Лори е създала уютно и красиво кътче, което за момента върви добре. За съжаление, в любовта Лори няма такъв добър нюх, какво остава за късмет. Въпреки че вече е оставила един неуспешен брак зад гърба си, след като мъжът й се е доказал като непоправим женкар, Лори все още вярва в истинската любов и мисли, че я е открила – в лицето на Бари, нейният доставчик. Вече 6 месеца тя се надява да  го впечатли и той да я покани на среща, но уви, това така и не се случва. Когато приятелките й научават за любовните вълнения на Лори, решават да й помогнат и да съставят план за действие, с който собственичката на магазинчето за чай да очарова Бари. Всички пропускат нещо много съществено – той вече е омагьосан от Лори. Тогава защо е толкова трудно и за двамата да признаят чувствата си?

 

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.