“Неразбрана” – Девни Пери

by Хриси

Обичам да чета поредици, но винаги когато стигна последната книга, ми става едно носталгично, защото се разделям с герои, които към които истински съм се привързала. Такъв е случаят и с Ларк Коув от Девни Пери, но признавам й го на авторката – “Неразбрана” беше един чудесен завършек.

“Неразбрана”:

  • Автор: Девни Пери
  • Жанр: Любовен роман, Романтика
  • Страници: 448
  • Година на издаване: 2019
  • Гледни точки: 2
  • Издателство: Егмонт

София е глезеното момиче в семейство Кендрик. Богаташката дъщеря, която само капризничи, а животът й прилича на конкурс по красота, защото всичко, което изискват и очакват от нея, е да бъде красива и да се усмихва на фотографите. София е свикнала със снизходителното отношение на по-голямата си сестра, приела е също, че баща й никога няма време за нея, какво остава за идеите й, а по-големият й брат Лоугън винаги е в ролята на спасителя, който й подава ръка, за да я измъкне от кашите, в които тя все се забърква. Но една разобличаваща и особено груба статия в известно нюйоркско списание я кара да преосмисли всичко. София избира да потърси убежище в малкото градче, където брат й и семейството му са се устроили.

Въпреки че София и съпругата на Лоугън, Тиа, нямат най-топлите взаимоотношения (отново по вина на София), този път двете заговарят на един език. Тиа знае колко е важно да имаш някого до себе си, когато чувстваш, че целият свят ти е обърнал гръб, затова избира да подаде ръка на София, но по свой начин. Докато Тиа и Лоугън са на спонтанна екскурзия до Париж, София ще спи в техния дом, а през деня ще работи в бара и ще помага с каквото може.

Дакота е един от най-добрите служителите в “Ларк Коув” и определено не се нуждае от помощници. Всеки цент, който изкарва от заплата и бакшиши, той инвестира в собствени проекти и недвижими имоти, решен да докаже на семейството си, че може да постигне много повече от това, което го е очаквало, ако беше останал с тях. Да бъде детегледачка на разглезена богаташка, която дори не знае как се държи метла, със сигурност не влиза в сметките на Дакота, но нещо в отчаяния поглед на тази красива жена го кара й даде шанс. 

Докато София постепенно си стъпва на краката и намира нещото, за което си струва да се бори, между нея и Дакота пламват силни чувства. Връзката им трябваше да е нещо мимолетно, задоволяване на каприз, но се оказва, че времето, което прекарват заедно, задава изцяло нов курс в живота им. Двамата знаят, че принадлежат към различни светове, но означава ли това, че нямат общо бъдеще?

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.