“Всичко започна на Коледа” – Джени Хейл

by Хриси

Да чета от коледните романи на Джени Хейл се превърна в моя традиция през ноември. Зареждащи, приятни, романтични истории, които успяват да ме разсеят от ежедневните грижи и сивия пейзаж отвън. “Всичко започна на Коледа” успява да съхрани този коледен пламък, който книгите на Джени Хейл носят.

“Всичко започна на Коледа”:

  • Автор: Джени Хейл
  • Жанр: Романтика
  • Страници: 280
  • Година на издаване: 2019
  • Гледни точки: 1
  • Издателство: Хермес

Холи Макадамс вярва във вълшебството на Коледа. Като дете тя е прекарвала коледните празници с цялото семейство във вилата на нейните баба и дядо недалеч от Нашвил. Уютни вечери, вкусни вечери, игри в снега и домашна идилия са всичко, което Холи познава. Допреди две години, когато е изгубила дядо си, с когото е била много близка. Нещо повече, заради любовта му към баба й Джийн Холи вярва, че всеки има своята сродна душа и когато срещнеш правилният човек, сърцето само ще ти подскаже.

За пръв път откакто дядо й е починал, Холи и баба й се връщат в семейната вила, която младата жена е реновирала, за да я отдават под наем. Очертава се спокойна и доста тиха ваканция, докато едно недоразумение не обърква напълно плановете на всички. Във вилата е останал последният наемател, който не е успял да си тръгне, защото полетът му е бил отменен поради лоши метеорологични условия. Още щом погледът на Холи среща този на Джоузеф, двамата долавят онази искра, която гори в сърцата на двама влюбени. Само че има една малка подробности – Джоузеф е сгоден, а и обстоятелствата се стичат така, че Холи се заема с организацията на сватбата му.

Холи и Джоузеф прекарват времето в приятни разговори и традиционно зимни занимания – разходки в снега, украса на къщата за празниците, дегустация на всички вкусотии, които бабата на Холи е приготвила. Двамата се сближават, особено покрай уточняването на детайлите за сватбата на Джоузеф, който обаче не говори много за годеницата си. Когато важен човек от миналото на Холи отново се връща в живота й, тя трябва да преосмили всичко.

Идва момент, когато Холи трябва да реши какво да прави с бъдещето си. А дядо й отново ще намери начин да я насочи и да й помогне да открие нужните отговори.

1 comment

Нели 31.07.2021 - 15:46

„Всичко започна на Коледа“ – Джени Хейл

Reply

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.